вівторок, 3 березня 2015 р.

"Герої не вмирають"

 
Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну , за свій народ. Знову від нас пішли найкращі. Ті , для кого «справедливість» , «гідність», «свобода» , «Україна» були не просто словами , а сенсом життя.

У Вільхівчицькій ЗОШ I-II ст. разам із бібліотекою проведено годину - реквієм "Герої не вмирають"-це вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення Героїв Небесної Сотні. Захід розпочався хвилиною мовчання за загиблими та запалюванням свічок.

Під звуки старої лемківської пісні «Гей, пливе кача...» присутні пригадали всіх Героїв Небесної Сотні поіменно. Імена героїв – патріотів назавжди закарбує історія ,бо герої – не вмирають , вони житимуть в наших серцях вічно. Також учасники заходу повернулися до подій Революції Гідності, спостерігаючи за кадрами документального фільму «Перший фільм. Небесна Сотня», коли об’єднані поривом душі, люди встали за свободу та прагнення жити у незалежній країні. Ведучі нагадали про події на Майдані минулорічної давності, підкріплені відео сюжетами «Реквієм Небесна Сотня», «Небесна Сотня Герої не вмирають», «Мамо не плач, я повернуся весною», «Воїни світла» та молитва за Україну «Боже великий єдиний…».

Також для відвідувачів бібліотеки – філії № 49 організовано виставку «Вічна пам'ять героям…».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар