пʼятниця, 28 серпня 2020 р.

«День пам’яті захисників України»


 Найкращі із кращих падають від куль. Грудьми своїми землю прикривають сумним набатом в селах і містах звучать слова: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

   29 серпня  вшановуємо пам'ять мужніх синів України, які героїчно захищали нашу Батьківщину від руського окупанта.  В зоні бойових дій загинули наші земляки, які віддали своє життя в ім’я України, на захист незалежності, свободи та територіальної цілісності нашої держави.

    Та ніщо не зменшить біль утрати для матерів, рідних. В жалобі в цей день схиляємо голови і ми, молимось за душі убієнних. Просимо Бога, щоб пам’ять всіх убитих згуртувала нас, живих, дала силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Хай горить свіча пам’яті. І серцем нехай кожен з нас торкнеться до цього вічного священного вогню – частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував найдорожчим. Вони повинні жити у нашій пам’яті.

На згадку про пам'ять захисників України центральна районна бібліотека для дорослих підготувала книжкову виставку на тему «День пам’яті захисників України»


 







Немає коментарів:

Дописати коментар