пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Клуб за інтересами "Бісеринка"

В Товстенські бібліотеці діє клуб за інтересами «Бісеринка».Ідея створення клубу виникла цілком випадково, розглянувши вироби в журналі з бісеру діти захопилися цим. І виявили бажання виготовляти вироби з бісеру. Для цього бібліотекою виписано журнал «Бісер», який став надійним помічником у роботі, ну і звичайно не обійшлося тут без Інтернету. Робота з бісером потребує багато зусиль і терпіння . Першими виробами були простенькі намиста, браслети.
Рік за роком гуртківці набували майстерності і вміння та брали участь у виставках в районному будинку школяра, де були представлені найкращі їхні вироби і картини: «Поцілунок осені», «Чорнобривців насіяла мати», «Яблуневий цвіт».
Наш клуб ще зовсім молоди й але вже має багато прихильників, як серед старшокласників та і зовсім маленьких користувачів.
«Кожного разу радію, коли бачу яскраві вогники в дитячих очах. Бо світ бісерного візерунка можна порівняти хіба, що з казковою країною, де до тебе приходить радість, добра енергія і гарний настрій» - ділиться враженнями зав бібліотекою Гречух Ірина Аркадіївна

Немає коментарів:

Дописати коментар