середу, 14 грудня 2011 р.

"У сімейному колі" - засідання клубу за інтересами


            Права людини – це одна з найсвятіших і найдорожчих людських цінностей, тому їх треба поважати і дотримуватись. Суспільство постійно удосконалюється, і невід’ємні права кожної людини є тим загальнолюдським мінімумом, без якого вона не може існувати.
            У бібліотеці-філії с.Яблунів відбулося засідання клубу за інтересами «У сімейному колі» з учнями 9 класу Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему: «Правам людини – європейський рівень поваги та захисту».


        Із вступним словом виступила голова ради клубу Курій О.С. Ознайомила з документом декларації прав людини, який був визнаний усіма державами в 1948 році.

Годину спілкування на тему : «Права та обов’язки - нероздільні» продовжила заступник голови ради клубу Говенда Л.С., де висвітлили питання по правовому захисту дітей та проблем молоді.

Свою думку щодо прав людини та дітей розповіла учениця 9 класу Мостова Ганна і підкреслила, що майбутнє кожної людини залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення прав дітей та їх правовий захист є основним завданням сучасності.
Присутні переглянули тематичну поличку на тему: «Правові пам’ятки сучасної доби».

Немає коментарів:

Дописати коментар