вівторок, 19 грудня 2017 р.

НАСЛІДУЄМО ДОБРІ ВЧИНКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого. В пам'яті дорослого чи дитини святий асоціюється з великим добродієм, який винагороджує кожного подарунками.


З нетерпінням чекали на прихід святого Миколая читачі Гусятинської районної бібліотеки для дітей, які 19 грудня завітали до книгозбірні. Учні 2 –В класу ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Гусятин разом із вчителем Пріян Ольгою Валентинівною взяли участь у святі «Чудотворцю, Миколай, ти усіх оберігай». Звучали  пісні, поезія, загадки, легенди, які діти підготували до свята. 



З цікавістю переглядали твори з  книжкової виставки  «У ніч святого Миколая».

 А за старанність  всіх дітей  святий Миколай обдарував солодкими подарунками.


Свято не відбулося б, якби не наші доброчинці, приватні підприємнці,  читачі нашої бібліотеки п.Євгенія Гудь   та п.Сергій Клизуб. Бібліотекарі  щиро вдячні їм за матеріальну допомогу. Хай Бог поблагословить їх і їхні сім'ї.  Всі мусять бути щасливі: і ті , що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять. Бо найбільше щастя в житті – це робити добро.

Наслідуймо добрі вчинки св. Миколая. Відзначаймо зимове свято 19 грудня і нехай це свято стане для нас святом милосердя, доброти і любові до ближніх.








Немає коментарів:

Дописати коментар