пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

Герої не вмирають


 21 листопада  на державному рівні в Україні відзначається День Гідності та Свободи, засноване  на честь початку двох революцій - Помаранчевої ( 2004р.) та  Революції Гідності( 2013р).
   З нагоди 6 - тих роковин  трагічних подій у Гусятинській районній бібліотеці  спільно з працівниками районного Будинку культури  відбувся  мітинг – реквієм: «Герої не вмирають». Це захід - посвята тим учасникам, які віддали найцінніше - своє життя - заради того, аби  Україна та всі ми встали з колін. Щоб почали змінювати свою державу ,а наші діти та онуки дістали змогу жити в іншій країні.  До участі долучились районне та місцеве керівництво, духовенство, керівники й працівники державних установ та усі, хто знайшов час для щирої поминальної молитви.
   «Героїв подвиги безсмертні» - викладка книг, з якою мали змогу ознайомитись присутні. Ці книги написані авторами, аби память про величезну самопожертву Героїв Небесної Cотні назавжди залишилась в серцях українців. Треба знати усім нам про те, якою ціною здобували свободу та новий шанс для своєї країни, щоб стати справжньою європейською державою.
 























Немає коментарів:

Дописати коментар