середу, 27 листопада 2019 р.

«Радилися бібліотекарі»


                      
  Добігає до кінця календарний рік. В центральній районній бібліотеці 20 листопада відбулася перед звітна  нарада, де працівники бібліотек району звітували за проведену роботу. 
   Привітала  своїх підлеглих  в. о.  директора ЦБС  Ольга Чорна. У  неї знайшлись слова вдячності тим, хто щоденною своєю працею леліє рідну мову, рідну книгу, дбає про духовне виховання молоді, турбується про гарт нашої еліти. Також директор відмітила, що кожний бібліотекар повинен зростати професійно, бути творчим, а бібліотеки мають бути стабілізаторами, оберегами національної пам’яті.
   На нараді розглянули робочі  питання.  Планування діяльності бібліотек та звітність, по яких виступили :
-   Любов Давидова  – завідуючка районною дитячою бібліотекою;
-   Марія Осика  – провідний методист; 
 -   Ганна Шустак    бібліограф;
-  Ольга  Доробало – завідуючка  відділом  обробки літератури.
   Також мова йшла про підготовку бібліотек до звіту за 2019 рік. Провідний методист  Марія Осика надала методико -практичні рекомендації з основних вимог до річної звітності та проінформувала про зміни в їх складанні. 
    Як завжди під час семінару - наради, бібліотекарі обмінювалися досвідом роботи про цікаве у житті бібліотек . Семінар пройшов в напруженій робочій обстановці з мрією про сучасні бібліотечні заклади , які забезпечать її мешканців сучасними бібліотечними послугами.
         Всі заплановані питання були розглянуті та вирішені.

























Немає коментарів:

Дописати коментар