пʼятницю, 25 травня 2012 р.

"Всі на Ярмарок"


            21-22 травня 2012 року в м. Києві відбувся ярмарок «Сучасна бібліотека: Розвиваємо місцеві громади», в якому взяли участь представники  Гусятинської ЦБС: заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Пенюта Н.Я. та методист районної бібліотеки Лоза І.І..


Ярмарок проходив в Українському домі. Ми вперше взяли участь в такому великому заході. Було надзвичайно цікаво. В урочистому відкритті з вітальними  словами до учасників звернулися: Тимофій Кохан, заступник Міністра культури України, Джон Ф. Теффт, Посол США в Україні, Андрій Курков , голова Консультаційної ради програми «Бібліоміст», Сірі Освальд, Головний менеджер ініціативи «Глобальні бібліотеки» фундація Білла та Мелінди Гейтс, Віталій Кличко, лідер партії «УДАР», співзасновник  Фонду братів Кличків.
            Ведучим Ярмарку був директор програми «Бібліоміст» Матей Новак. Усі учасники мали можливість переглянути експозицію тематичних кварталів, у яких бібліотеки та громадські організації з усієї України демонстрували свої інноваційні послуги,спрямовані на розвиток місцевих громад, а також стендів партнерів програми «Бібліоміст»: Агенства США з міжнародного розвитку, Програми сприяння парламенту України та Української бібліотечної асоціації.


            Одночасно з експозицією працювали секції в Українському домі та Національній парламентській бібліотеці України, в яких ми взяли участь.

Немає коментарів:

Дописати коментар