понеділок, 1 жовтня 2012 р.

"Свято храму книг "



Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення.
28 вересня в приміщенні районного будинку культури відбулася святкова нарада бібліотечних працівників Гусятинської ЦБС та бібліотекарів шкільних бібліотек з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек. На святі були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Василь Цільо та заступник голови держадміністрації Роман Сагайдак, які привітали присутніх від імені райдержадміністрації та районної ради, вручили подяки.




















З вітальним словом виступила голова райкому профспілки працівників культури Люба Мацієвська.

Зі своїми привітаннями завітали на свято наймолодші користувачі – учні 1-Б класу під керівництвом класного керівника Ольги Валентинівни Пріян разом з Музою – Тетяною Фаберською.

Рядки власної поезії зачитала зав. бібліотекою-філією с. Красне Галина Музика.

Зав. бібліотекою для дорослих м. Копичинці Оксана Благута поділилась з присутніми своїми досягненнями.

Чарувала співом Оксана Басіста – зав. бібліотекою для дорослих смт. Гримайлів.

Як і кожне зі свят, наше свято не обійшлося без чарівної ведучої РБК – Людмили Кобилянської. Неперевершеними були також солісти РБК: Тетяна Шведак, Леся Сидорівська, Вадим Мазур, Руслан Серединський, Ірина Величенко, Степан Перешлюга, Ірина Захарків.


Немає коментарів:

Дописати коментар