середу, 11 жовтня 2017 р.

ЗДОРОВ'Я БЕЗ ЛІКІВ І ДОВГОЛІТТЯ БЕЗ ХВОРОБ


Використання людиною лікарських рослин має багатовікову та складну історію. Деякі з них із давен-давен завдяки своїм цілющим властивостям здобули повагу багатьох народів, пройшли довгий шлях широкого лікувального використання, не втратили й нині свого значення у народній та здобули визнання офіційної медицини.
У читальному залі Гусятинської  районної  бібліотеки для дорослих відбулася зустріч із автором книги «Семь шагов до моста жизни»  Віталієм Корольовим, який на даний час проживає у селі Новосілка нашого району.



 Його представила присутнім директор Гусятинської ЦБС Фаберська Марія Михайлівна.
«Я над усе люблю Україну. І найпалкіша моя мрія про те, щоб на своїй землі, в своїй державі українці жили щасливими, здоровими» - такими словами розпочав свою зустріч з читачами бібліотеки  автор..
Віддавшись цілком ідеї технічного прогресу, людина втратила відчуття своєї цілісності та спорідненості з природою. Доля жорстоко карає людину за те, що вона перестала вважати себе породженням Матері-Природи. Не опинившись перед загрозою самознищення, людина не могла б передбачити всієї глибини небезпеки своєї діяльності на шляху технічного прогресу. Ми перестали сприймати людину в гармонії духовно-фізичної сутності, в її взаємозв’язках з нашим земним світом та Всесвітом.
Гість розказав, як повернутись до Природи, як відновити здоров’я і як вижити. Він розповів про нетрадиційні методи лікування і профілактику різних захворювань, корисну інформацію про лікарські рослини.
Також, присутні мали змогу переглянути  викладку літератури «До здоровя без ліків до довголіття без хвороб » .


3 коментарі: