середу, 5 грудня 2012 р.

Безкоштовний Інтернет у бібліотеці


 
Вкотре переконуюся в тому, що світ не без добрих людей. На початку 2012 року бібліотека-філія с. Товсте взяла участь у конкурсі "Бібліоміст''. Глобальні бібліотеки". Спочатку не вірилось, що проста сільська книгозбірня може щось скористати з такого масштабного заходу. Та директор ЦБС Зубкова Л.І. якось так вміло переконала мене в тому, що треба все ж таки спробувати. Почалася клопітка робота зі збору потрібної документації. Неодноразово на допомогу в цьому питанні приходив методичний відділ ЦБС, та й сама Люба Іванівна дуже допомагала мені, що я не засумнівалася і ні на крок не відступила від поставленої мети, змушувала вірити у власні сили.
            Обов’язковою умовою організаторів конкурсу було те, що кожна бібліотека, яка подала заявку на участь, повинна мати гарне приміщення, що обов’язково опалюється. Для захисту – решітки на вікнах і нові двері, під техніку – комп’ютерні столики. Поступово всі ці умови були виконані завдяки допомозі вмілого господарника Білянського В.Т. – сільського голови.
           Ось так кілька хороших людей спільними зусиллями змінили долю нашої книгозбірні. Тепер це не просто бібліотека-філія, а ще й безкоштовний Інтернет-центр спілкування у звичайнісінькому селі. Урочисте відкриття Інтернет-центру обов’язково відбудеться. А перші відвідувачі вже переступили наш поріг і почалося знайомство з безмежним і загадковим світом Інтернету

Немає коментарів:

Дописати коментар