вівторок, 19 березня 2013 р.

«Якщо у серці віра»


На сьогоднішній день слово «духовність» згадують дуже часто, але мабуть не всі розуміють, його значення. Для людини дуже почувати себе одним цілим з усім світом. Духовна людина завжди мала велику силу протистояти Злу, виступати на боці Добра, якщо у серці Віра. Саме під такою назвою «Якщо у серці віра» у стінах  Раштівецької ЗОШ І-ІІІ ст.. в рамках «Тижня духовності» відбувся масовий захід. Його провела, вчитель християнської етики, Гуменюк Оксана Володимирівна із учнями 7-го класу. Свято проходило в теплій шкільній атмосфері. Більше години часу семикласники дарували глядачам вірші на тему духовності, танцювали танці. У їхньому  виконанні схвально звучали пісні: «Бог любить всіх дітей», «Якщо у серці віра є», «Вже надходить ніч чарівна»…
            З інсценізації, Чуфай Ліля, Кошіль Зоряна, Мацан Юра відтворили замальовку «Перед Миколаєм». А Богута Олеся душевно розповіла легенду про подвійне свято Миколая, яке ми святкували 22 травня та 19 грудня. Не залишились поза увагою сценки «Батькова наука» з участю Шпильового Романа і Гуменюка Тараса, та «Сон однієї дівчинки» де прекрасно свою роль зіграла Диць Нінка. Яскравим доповненням заходу була презентація під назвою «Господи, поговори зі мною», яку супроводжувала музична композиція колядки «Добрий вечір тобі».
Фінальним акордом свята стала пісня «Свіча», у виконанні юних аматорів, яка розтривожила душу глядачів.
Завершилося свято напутніми словами-побажаннями від Бойко М.А. заступник директора по виховній роботі, Гонти Г. П., першої вчительки семикласників. Від імені батьків слова подяки склала Богута І., бібліотекар сільської бібліотеки, яка запросила учнів школи, та їх наставників переглянути книжкову виставку «Незгасна зірка нашої духовності», яка оформлена у стінах бібліотеки.  Ознайомила їх із книжковою виставкою та провела бібліографічний огляд літератури «Його ім'я - Ісус».
            На завершення бібліотекар побажала усім, щоб їхня життєва дорога була дорогою правди, честі, вірності та любові.

Немає коментарів:

Дописати коментар