вівторок, 3 червня 2014 р.

«Зроби крок у світ своїх прав»


Перший день літа присвячений дітям. Бо 1 червня - Міжнародний день захисту дітей.  Діти - найголовніший скарб нашої планети.
         В Гусятинській районній бібліотеці для дітей 3 червня відбулася правознавча мандрівка для учнів 2 б класу(класний керівник Пріян О. В.)
 Про права і обов’язки дітей розповідав начальник управління юстиції у районі Шмигельський В. Я., який подарував бібліотеці примірник  « Конвенції ООН про права дитини».

 Про захист дітей розказала присутнім начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сирник І. В.
 
         Читачі разом з бібліотекарями пригадали казки, в яких порушують права дітей. Всі присутні переглянули книжкову виставку « Знай усе, дитино, моя».
Після цього директор ЦБС Фаберська М. М. запросила всіх в Інтернет – центр районної бібліотеки для перегляду  презентації « Захист прав дитини».

 
        А потім були кольорові малюнки на асфальті перед приміщенням бібліотеки. Діти малювали і сонце, і квіти, і бібліотеку. « Ми за мир!», « Нехай же буде днем дитини у цілім світі кожен день!» - такими словами бібліотекарі підписали малюнки.

 
         Віримо, що вислів «Діти – наше майбутнє» аж ніяк не є просто красивою фразою. Адже доля будь – якої нації, держави залежить від того, якою буде якість людей, котрі населятимуть її.

Немає коментарів:

Дописати коментар