вівторок, 15 липня 2014 р.

«Хай завжди квітує дерево родинне».


Усе, що є найкраще у дитини:
 Її талант, культура, доброта —
 Від тата й мами йде і від родини —
 Незаперечна істина свята.

   
  Міжнародний день родини  став прекрасним приводом зібрати родини і провели у Вільхівчицькій ЗОШ I-II ст. разом із бібліотекою свято «Хай завжди квітує дерево родинне».

       Метою заходу було виховувати любов і повагу до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, бабусі й дідуся, бажання допомагати їм, вчити бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися, рідне село і свою оселю. Формувати почуття обов’язку перед батьками, довести всім присутнім на святі, що батьки і діти – це одне ціле.
     На свято були запрошені родини наших активних читачів: Івачевських, Решовських , Липків , Боднарів, Войтюків, Пилипишенів. Родини випробували себе в різноманітних конкурсах, які провели як для батьків, так і для дітей  бібліотекар Бесащук Наталія та педагог-організатор  Боднар Світлана. Родини побували в ролі акторів в конкурсі «Краса – страшна сила», показали свої знання літератури в конкурсі «Ерудит», оригінальним був конкурс «Народна мудрість», де родини передавали зміст прислів’я пантомімою.
    Закінчилось свято, але родини ще довго пригощались солодощами і спілкувались в дружньому  колі.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар