середу, 1 жовтня 2014 р.

"В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи"


Найяскравіші сторінки в історії нової України представлені на книжковій виставці "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи", яку розкрито в Хоростківській бібліотеці для дорослих.
Виставка має кілька розділів, які включають документи, що відображають історію становлення нашої держави , сьогодення, а також художні твори відомих прозаїків.
Тільки мир повинен бути у нашій державі.Про це ще мріяв великий князь Ярослав Мудрий, намагаючись створити країну без війн та чвар.

"Це з твоєї долі Україно, козаки, гетьманство і руїни". З нашої пам'яті неможливо стерти величні бої козаків, пригадаймо Б.Хмельницького,П.Сагайдачного, які хотіли тільки одного, щоб Україна-ненька була вільною державою.

На виставці представлені книги та публікації, які нададуть читачам можливість ознайомитись з документами із фонду д-ра М.Палія

Окремий розділ займають документи, твори художньої літератури про уроки Великої Вітчизняної війни, а також твори сучасних авторів Л. Костенко, В. Стуса, Я. Гоян.
Повернуться додому сини, принесуть неоспіване щастя. Бо коли, як не сьогодні не переповнюватись почуттям гордості за наш український народ

 

Немає коментарів:

Дописати коментар