понеділок, 26 січня 2015 р.

«Це омріяне слово - СОБОРНІСТЬ



Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i багнетом намагався вiдродити незалиївської Русi, Галицько-Волинської держави, визвольної вiйни пiд проводом Богдана Хмельницького, Гетьманщини.
У Вільхівчицькій бібліотеці-філії 22 січня 2015 р. була проведена інформаційна година, метою якої було: поглибити знання користувачів бібліотеки  про історію виникнення свята Соборності України , пригадати ст. 20 Конституції України , ознайомити з цікавими фактами про Україну, викликати інтерес до вивчиння історії України. Також у бібліотеці до уваги усіх бажаючих  представлена книжкова виставка «Це омріяне слово - СОБОРНІСТЬ»


Україна – єдина, соборна, унітарна держава. І для збереження її цілісності та незалежності розгорілася Революція Гідності, а тепер і війна на сході країни з Росією, де постраждали і заганули тисячі кращих синів нашої держави. Ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих і висловлюємо впевненість у тому , що наш народ зробить усе можливе і неможливе, щоб в нашій країні запанував мир і спокій.
Слава  Україні !
Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар