понеділок, 21 грудня 2015 р.

МИКОЛА ЛЮШНЯК СТАВ МИКОЛАЄМ

           для користувачів Гусятинської районної бібліотеки для дітей.
19 грудня ми вшановували святого Миколая, якого так щиро люблять і з нетерпінням всі чекають – особливо діти. В Гусятинській районній бібліотеці для дітей відбулося свято «Ангели з Миколаєм миру всім бажають». Про історію життя чудотворця  мірлікійського розповів присутнім диякон Ярослав. Разом з отцем Романом всі зі щирою любов'ю  і надією помолилися до святого Миколая, котрий подає нам благословенну руку допомоги.
 
Читачі бібліотеки, а це учні 4-Б класу ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Гусятин разом із своїм класним керівником Пріян О.В. розповіли вірші, легенди, цікаві історії про маєток св. Миколая у с.Пістинь Івано-Франківській області, який вони відвідали.
 
 Поезію про доброчинця читала бібліотекар Лозінська Г.І., пісні виконували зав. методичним відділом Осика М.П. та бібліотекар Град Л.С.

Солодкі подарунки від народного депутата України М. В. Люшняка вручив дітям його помічник Ігор Павлишин. Крім цього народний депутат подарував бібліотеці тюлі для вікон. Ми щиро вдячні Миколі Володимировичу за подарунки. Він надзвичайно багато всім допомагає про це ми розповіли на святі. Радіємо, що М. Люшняк наслідує добрі вчинки свого небесного   покровителя.
Наприкінці свята  бібліотекарі пригостили всіх запашним чаєм і солодкими подарунками, названими в народі «миколайчиками», щоб вони нагадали нам, що добро потрібно чинити завжди.
Це свято добра, милосердя, любові, того, що нам так бракує сьогодні. Вшановуючи святого Миколая, щедрого доброчинця, наслідуймо його приклад.

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар