четвер, 7 квітня 2016 р.

ДІТЯМ КНИГА - КРАЇНІ МАЙБУТНЄ!


Нові дитячі книги у бібліотеці – це завжди свято. Адже відомо,  що все найважливіше в людину вкладається ще в її дитинстві. Для дитини книжка - це іграшка, яка має навчати, захоплювати і крім цього бути красивою.
         В Гусятинській районній бібліотеці для дітей в рамках тижня дитячого читання відбувся День нової книги. У фонд книгозбірні поступили книги, які випущено на замовлення Державного комітету телебачення і радіомовлення України за програмою «Українська книга».

         Книги надзвичайно яскраві, вишукані, якісні, більшість з них – по шкільній програмі.  Зокрема книги Лесі Ворониної «Таємне Товариство Брехунів» і «Таємне Товариство Боягузів». Користувачі бібліотеки мають змогу прочитати світовий бестселер Портер Е. «Поліанна». Кожного, хто перегорне її сторінки, вона зробить милосерднішим, вселить оптимізм  у зневіреного. А чи вмієте ви грати в чудодійну гру  «Радість»? Якщо ні, то  прочитавши цю книгу,  - неодмінно зумієте! І світ одразу стане добрішим. Спробуйте – переконаєтесь!

У легкій, доступній  формі написана книга Зірки Мензатюк «Дива українських храмів». Це розповідь про найвідоміші українські церкви та монастирі.
Для старшокласників пропонуємо книги про всенародний бунт Гідності, акт кривавого вознесіння, про європейське майбутнє для України: Базів В. «Армагедон на Майдані», Рудневич М. «Я з Небесної Сотні», антологія «Україна - Європа».
А для молодших користувачів є нові видання різноманітних казок, пригод,  віршів.
Запрошуємо всіх і малечу, і їхніх батьків до бібліотеки. Приємного відпочинку з книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар