понеділок, 26 вересня 2016 р.

ГУСЯТИНСЬКА РАЙОННА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАПРОШУЄ


     З 27 по 30 вересня 2016 року на низку цікавих та захоплюючих заходів, присвячених Всеукраїнському Дню бібліотек – святі для бібліотекарів, авторів та читачів.
         Зокрема, всі бажаючі зможуть взяти участь в акції «Подаруй бібліотеці книгу». Це буде виявом їхніх симпатій, а вдячні читачі надалі користуватимуться книгами у бібліотеці і це буде внеском у збагачення фонду книгозбірні.
Вирішити проблему тимчасової зайнятості дітей допоможе « Бібліоняня». Ця нова бібліотечна послуга дасть можливість зайняти корисною справою дитину, а батькам – вільного часу вирішення власних проблем.
       27 вересня для старшої групи вихованців Гусятинського садочку «Дзвіночок» відбудеться ігрове заняття «Почитаємо, пограємось».
Старшокласників зацікавлять новинки краєзнавчої книжково -  ілюстративної виставки «Барви рідного краю».
   У молодшому відділі обслуговування для маленьких читачів розгорнута  виставка – вернісаж «Осінні мелодії».
        З цікавими фактами про книгу познайомить читальний зал бібліотеки . 29 вересня о 12 год. Молитва на вервиці за мир в Україні та за воїнів. Працівники бібліотеки та користувачі візьмуть участь у парафіяльній прощі до Хрестовоздвиженського храму, що в селі Монастирок.
30 вересня всім, хто відвідає бібліотеку гарантуємо гарний настрій, приємне спілкування за горнятком чаю чи кави з домашньою випічкою.
 

  Колектив бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар