четвер, 11 травня 2017 р.

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА НАДІЇ

Ми хочемо без воїн жити!
Хай буде мир на всій на землі.

День Перемоги… День пам’яті, глибокої шани тим захисникам Вітчизни, яких вже нема поряд з нами, і тим, хто ще живий. Його наближали ті, яким було нелегко у воєнні роки і яким найважче сьогодні.


7 травня педагогом-організатором ЗОШ І-ІІІ ст. с. Клювинці  Марією Павлівною Стецько  та завідуючою сільською  бібліотекою  Вірою Василівною Стахів та учнями 5 класу біля сільського пам’ятника загиблим воїнам проведено реквієм, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Сліпець Неля, Стахів Андріана нагадали присутнім про трагічні воєнні події, які відбулися 72 роки тому. П’ятикласники читали поетичні твори, присвячені пам’яті тих, хто за наше щасливе майбутнє пішов у небуття. Також прозвучала пісня «Я ненавиджу тебе,  війна» у виконанні  учнів місцевої школи Дуди Руслана та Колодія Василя.

Пам’ятайте, друзі, цих людей довіку. Тих, хто повернувся і хто поліг в боях. І вклонімось всі ми низько до землі їм;  квітами устелимо їх тернистий шлях. Учні школи та присутні вшанували пам’ять героїв  Другої Світової  війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника.


ПАМ'ЯТЬ СЕРЦЯ ПАМ'ЯТЬ СИВИНИ

В Сухоставській бібліотеці-філії  розкрито викладку літератури "Пам'ять серця, пам'ять сивини-пам'ять тих,хто не прийшов з війни".      



Немає коментарів:

Дописати коментар