четвер, 11 травня 2017 р.

СВЯТО ІЗ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ

9 травня 1945року назавжди увійшло в історію як День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Велика Вітчизняна війна… 1418 страшних днів і ночей найжахливішої війни ХХ століття. Мільйони  понівечених людських доль і мільйони смертей. Невимовно велика і полинно гірка чаша горя, яку довелося випити багатьом. Той пекучий біль народ відчуватиме вічно і ніколи не забуде героїв, які вибороли перемогу.
В пам'ять про них Гусятинська районна бібліотека для дорослих спільно з учнями 8-х класів провели вечір-спомин «Нам 41-й не забути, нам 45-й славити  в віках».

«У розквіті весни приходить до нас величне свято Перемоги. Свято, яке з невблаганним плином часу стає ще величнішим, ще пам'ятнішим. Адже ця Перемога дала право на життя всім прийдешнім поколінням.» – відзначила класний керівник 8-Акласу Цесак Т.М..

З великим зацікавленням присутні слухали розповіді своїх однокласників про хронологічний перебіг подій Великої Вітчизняної війни, про бойові дії на території нашого району.



Класний керівник 8-Б класу Слабіцька Н.М. наголосила, що події цієї війни знайшли свій  відбиток  у творчості багатьох письменників, особливо тих, хто був на фронті, чиє дитинство та юність обпалила війна.


Бібліотекар Град Л.С. ознайомила учнів з викладкою літератури «Дорогами війни, дорогами, безсмертя».


Поетичні рядки про Велику Вітчизняну війну читала бібліотекар Лозінська Г.І..



Немає коментарів:

Дописати коментар