вівторок, 22 серпня 2017 р.

Україно! Я твоїм іменем радію і сумую іменем твоїм.

     26 рік поспіль вітаємо нашу незалежну державу з днем народження. Бажаємо їй процвітання, шани, поваги, економічного зросту та стабільності. Саме цьому величному святі було присвячене чергове засідання клубу “Надвечір’я”,  який діє при Гусятинській районній бібліотеці. А підготували його працівники районної бібліотеки для дорослих та центральної бібліотеки для дітей. 
     "Нехай це величне свято доторкнеться ваших сердець, а почуте виллється у ваші душі", - з такими словами звернулася до присутніх заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Пенюта Н.Я..


    Про віковічне прагнення українського народу до самостійності розповів вчитель історії Пенюта В. А..


      Ведучі свята: Град Л. С., Осика М. П., Давидова Л.О. зупинилися на подіях, які відбуваються на сході України, згадали Руслана Чухася, вихідця з нашого селища, який загинув захищаючи кордони нашої держави. Саме 24 серпня Руслан святкував би 46-й  день народження. Хвилиною мовчання присутні вшанували його та всіх хто загинув за нашу Батьківщину.

      Україна – це країна, яка дала світові безліч талановитих доньок і синів, які прославили і прославляють вільну батьківщину. Про них розповіла вчитель – пенсіонер Коваль. Р. А..


     Звучала поезія у виконанні Лозінської Г І., власну поезію читали Закутій О.В., Федорів О.М., молоді поети-початківці Нестерович Юліана та Мудрак Олександра . 


Додати заголовок


Як нелегко чекати матерям на синів, які захищають Вітчизну про це розповіла керівник гуртків ГРЦДЮТ Нестерович С. Б. 


Своїми думками ділився член  клубу Семків Б. В.

      
   Велично звучали пісні Молитва за УкраїнуБоже Великий, Єдиний нам Україну храни”, у виконанні Град Л.С., Осики М.П., Дмитрів Л.А., Школового В.Ф..
       Всі присутні мали змогу переглянути книжкову виставку “Незалежна Україна від їдеї до життя”, яку підготувала завідуюча відділом обслуговування Мотрук Г.Й.

     Нехай наші символи – святий Гімн, Золотий Тризуб, наш Прапор синьо-жовтий освітлюють наше життя, гріють душі й серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців.   





Немає коментарів:

Дописати коментар