середу, 30 серпня 2017 р.

МОЯ НАЙКРАЩА, ВІЧНА І ЄДИНА, КОЛИСКА І ВІТЧИЗНА - УКРАЇНА

    День Незалежності – це свято, яке в історію України вписав кожен із нас своєю боротьбою, чесною працею чи тихою молитвою. Це є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі!
        24 серпня, на площі, перед Центром культури і дозвілля, Копичинецькою міською бібліотекою для дорослих була представлена фотовиставка «Історія міста – частина історії України».
        Фотовиставка відображає найбільш яскраві та болючі історичні моменти нашого містечка,  шлях з моменту створення Незалежності України до тривожних подій сьогодення.


 «Моя найкраща, вічна і єдина, колиска і Вітчизна – Україна» - це назва  виставки-панорами, що пропонує своїм відвідувачам бібліотека для дорослих до 26 річниці Незалежності України.


     Виставка знайомить користувачів з історією та культурою великої європейської держави – Україна, життям країни, її історичним минулим та сьогоденням, з чудовими краєвидами України та з найважливішими історичними подіями держави.
    Побувавши на виставці, читач ніби озирнеться у минуле, до витоків української незалежності. Виставка допоможе осмислити пройдений шлях, усвідомити, як формувалася українська державницька ідея, розібратися у причинах перемог і поразок, замислитися над проблемами новітньої української державності.
       Цікаві науково-популярні видання не залишать байдужими тих, хто прагне збагатити свої знання з історії України, стати справжнім її патріотом.


Немає коментарів:

Дописати коментар