середу, 3 жовтня 2018 р.

«А Зарваниця, як криниця очистить, скріпить, піднесе... »



   30 вересня бібліотекарі відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди колектив Гусятинської районної бібліотеки для дорослих та центральної бібліотеки для дітей організували поїздку до одного з найбільших відпустових місць в Україні – Маріїнського духовного  центру у     с. Зарваниця.
    Бібліотекарі поклонилися  «Українському Єрусалиму», у якому є частка Гробу Господнього із Святої Землі. Храмовий комплекс  містить досконало відтворені копії будівель християнських памяток Єрусалиму, взяли участь у Службі Божій у Парафіяльній Церкві. Всі бажаючі мали змогу приступити до Тайни Покаяння, Пресвятої Євхаристії, прикластися до мощів святого Шарбеля, святого Івана Хрестителя, чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої, співстраждали з Ісусом на Хресній дорозі.

     
   Сподіваємося, що наші молитви будуть вислухані. Мати Божа Зарваницька поблагословить наші сімї, випросить у Свого Сина миру для нашої неньки – України.
   Бібліотекарі закликають всіх – поспішити до « Українського Єрусалиму».       Зарваницька  Божа Мати чекає на зустріч з вами

Немає коментарів:

Дописати коментар