четвер, 4 жовтня 2018 р.

«Університет третього віку» у бібліотеці


      У наш час вчитися й "обростати "знаннями можна хоч усе життя. І якщо ми так робимо, то це свідчить про те, що ми активні люди й прагнемо реалізувати себе в житті.
     Гусятинська районна бібліотека уклала угоду про співпрацю з територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гусятинського району. З 1 жовтня 2018 запроваджено соціально – педагогічну послугу "Університет третього віку" для громадян похилого віку, які отримують послуги у територіальному центрі. Усі заняття  проходитимуть у бібліотеці. Використовуючи комп’ютерну базу бібліотеки працівники ознайомлять слухачів "Університету третього віку" з інноваційними технологіями, навчать основ комп’ютерної грамотності, залучатимуть осіб похилого віку до користування  фондами бібліотеки.
   Презентація "Університету третього віку" відбулася 2 жовтня в Гусятинській районній бібліотеці. У ній взяли участь представники владних структур Гусятинського району, колектив територіального центру соціального обслуговування на чолі з директором Добровольською Оксаною Ярославівною.

    Привітала усіх гостей бібліотеки та проінформувала про зміст заключеної угоди заступник директора ЦБС Пенюта Н. Я.





     .
   

Немає коментарів:

Дописати коментар