пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

«Цукерки з кавою» Юліани Нестерович .

 

      Коли у бібліотеку  з власною книгою завітала Юліана Нестерович, ми були дуже раді, але не здивовані. А все тому, що знаємо дівчину з 4-х років. Вона часто відвідувала заклад, багато читала, приймала участь у літературних конкурсах, масових заходах. Уважна, цікава, допитлива, наполеглива, відповідальна, завзята, мрійлива, сердечна, щира, творча, лірична…- усе це можна розгледіти в її характері, в її душі. Тому збірка поезій «Цукерки з кавою» - це не несподіванка, а закономірність. Добірка віршів  Юліани – розповідь про щасливе дитинство, роздуми про життя з усіма його миттєвостями, відчуття безмежної любові до природи та рідного краю, про ніжне й трепетне кохання, про найдорожчих людей і світлі мрії.

     Народилась Юліана в містечку Гусятин, на  Тернопільщині. Рано почала друкуватись, неодноразово була переможницею районних, обласних, Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів та олімпіад. Зараз навчається в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка, де впевнено заявила про себе, як про молодого науковця, беручи активну участь в наукових конференціях.

      Юліана залишається незмінним прихильником Гусятинської районної бібліотеки і книги. Щиро вітаємо юну поетесу з її дебютним виданням. Розвиваючись у слові, римуючи, огортаючи власні переживання і думки у чудові та влучні слова ти, Юліано, змінюєш світ навколо себе на краще. Бажаємо тобі здоров’я, радості, нових ідей для творчості, здійснення усіх мрій.




Немає коментарів:

Дописати коментар