понеділок, 16 травня 2011 р.

«Благословенна будь, матусю!»


У другу неділю місяця травня ми відзначаємо День Матері. Після довгих років забуття це свято знову повернулося до нас в Україну, і маємо можливість віддати честь і шану всім матерям за їх невтомну працю і невичерпну доброту.
Саме цій темі було присвячене засідання клубу «Зернятко», яке відбулося в Гусятинській центральній бібліотеці для дітей11 травня. Члени клубу отримали цікаву інформацію про історію свята у нас в Україні, про традиції його відзначення у різних країнах світу.
Присутні поділилися враженнями про відзначення Дня Матері у їхніх сім’ях.
Бібліотекар Яковчик Ірина Романівна розповіла дітям про приклад найбільшої материнської любові, який дала нам Пречиста Діва Марія. Присутні із захопленням слухали притчу «Ангел на землі», «Як павучок урятував Марію та Ісуса» та оповідання «Найважливіша професія».
В кінці засідання бібліотекарі закликали дітей бути чемними і добрими, дарувати радість рідним ненькам. Старанно вчитися, щоб, ставши дорослими, змогли гідно прислужитися своїм розумом, талантом і здібностями нашій Матері Україні, а Матінка Небесна обов’язково допоможе їм в цьому.

Немає коментарів:

Дописати коментар