пʼятницю, 17 лютого 2012 р.

"Читаймо книжку"

           Книжки зустрічають нас у ранньому дитинстві і ведуть усе життя. Вони змушують нас працювати, без упину вдосконалюватися, щоб ми могли стати справжніми людьми.
            Саме цій темі була присвячена виховна година «Книга – наш друг, наш учитель», яку провела класний керівник 5-Б класу Свінтіцька Л.Ю. спільно з працівниками районної бібліотеки для дітей.

            Школярі розповіли про довгий і складний шлях розвитку книги. Адже який тільки матеріал не використовували люди для її виготовлення: глину, листя та кору дерева, шкіру тварин, бамбук, папірус, шовк. Цікавою і пізнавальною була інформація про історію першої друкованої книги  в Україні «Апостол» та її видавця Івана Федорова. Діти продемонстрували свої знання прислівїв і приказок під час інтелектуальної гри «Закінчи речення», яку провела Вербицька Ілона.
            Пожвавлення викликали конкурси, проведені бібліотекарями. А саме розгадування кросворду «Сторінками улюблених книжок» і конкурс «Поверніть ці речі господареві». Учні проявили свою кмітливість, начитаність, знання літературних творів.
            Підвела підсумок Ліля Юріївна, закликавши всіх присутніх любити і берегти книгу – скарб думки і мудрості.

Немає коментарів:

Дописати коментар