понеділок, 23 грудня 2013 р.

«Хай засяє світ ясний, Миколай іде святий»



«Давним-давно в місті Міри в Малій Азії жив хлопець на ім'я Миколай. Його батьки померли коли він був ще малим, залишивши синові великий спадок. Серце хлопчини було сповнене добра, тож вирішив роздати своє майно бідним».


         Це слова легенди про святого Миколая. Кожен погодиться з думкою, що свято Миколая – найбажаніше і найцікавіше, якого з нетерпінням чекають і дорослі, і малі.
         18 грудня 2013 року в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст. селища Гусятин відбулося театралізоване дійство «Хай засяє світ ясний, Миколай іде святий», яке підготували і провели класний керівник 2-Б класу Пріян О.В. із своїми вихованцями та працівниками районної бібліотеки для дітей. Звучали вірші, пісні у виконанні дітей, розігрувались сценки. Ольга Валентинівна розповіла хвилюючу легенду про цього Святого Отця, яка нікого не залишила байдужим ні батьків, ні дітей.


    Бібліотекар Пенюта Н.Я. повідомила інформацію про життя і добрі справи Чудотворця. Бібліотекар районної бібліотеки Лозінська Г.І. прочитала поезію Олекси Негребецького «Миколай». Всі присутні мали змогу переглянути книжкову виставку.

        
         В кінці свята в дарунок діти отримали солодощі від Агрохолдингу «Мрія». Кожен учень ЗОШ  І-ІІІ ст. селища Гусятин отримав святкові подарунки від «Мрії». Бажаємо компанії  процвітання і міцного здоров 'я її працівникам.
         В ніч на 19 грудня всі повинні бути щасливими і ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх дарують. Бо найбільше щастя в житті - робити добро.








        



Немає коментарів:

Дописати коментар