четвер, 3 липня 2014 р.

Краєзнавче читання «Гусятин: погляд крізь віки».


У сучасному суспільстві знання історії й культури рідного краю, підтримка й вшанування його звичаїв і традицій мають велике значення та актуальність. Любов та пошана до рідної землі, свого краю, малої Батьківщини передається з покоління в покоління. Це розуміють і намагаються донести до читачів працівники районної бібліотеки для дорослих, які організували краєзнавче читання «Гусятин: погляд крізь віки»

 за участі екс-директора Гусятинської ЦБС Зубкової Л.І., яка провела коротенький екскурс по визначних місцях Гусятинщини.
 
Дуже цікавою була розповідь нашого земляка – письменника, краєзнавця Івана Бандурки, який є частим гостем нашої бібліотеки.
 
Привернула увагу користувачів краєзнавча виставка «Мій ріднийкрай, земля моя свята», де представлений матеріал про історію Гусятина, видатних людей нашого краю, Гусятинщину туристичну.
Нам дуже відрадно, що ми можемо ознайомити користувачів з книгами наших земляків – «Через терня до волі», «Праця на вівтар нації» (Іван Бандурка), « У містечку над Збручем» (В. П. Горбоватий).
Відродження історичної свідомості, традицій, звичаїв народів краю, формування культурологічного середовища та духовного збагачення  особистості – це значний внесок бібліотеки у розвиток краєзнавства.

1 коментар:

  1. За гарну роботу отримуйте нагороду Liebster Blog. Award. Детаті тут: http://chounb.blogspot.com/2014/07/blog-post_10.html
    Вітання!

    ВідповістиВидалити