середу, 1 червня 2016 р.

Бібліотечний бульвар : літо – книжкова пора


Упродовж усього життя ми звертаємось до книжок. З дитячих років книга допомагає нам пізнати себе, зрозуміти світ, що нас оточує.
Театралізоване дійство «Спокуси книжкового літа» відбулося в Гусятинській районній бібліотеці для дітей. Бібліотекарі  вийшли на вулицю, порозставляли полиці з книгами просто неба і заохочували жителів селища читати.


       Свято відбулося завдяки небайдужим людям, які є фундаторами та волонтерами канадського благодійного фонду «Світ дітей». Адже вони придбали для користувачів дитячої бібліотеки 418 екземплярів книг на суму 15 тисяч гривень.
         В святі взяли участь: представник фонду у Гусятинському районі Сирник Інна Володимирівна та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Сагайдак Роман Євгенович.



     Про важливість і цінність наданої літератури розповіли вчителі ЗОШ І- ІІІ ступенів селища Гусятин Пріян Ольга Валентинівна   та Решетило Надія Олександрівна.




















     Всі присутні (а це вихованці дитячого садочку «Дзвіночок» та школярі, батьки, вихователі) радо зустріли Королеву Книгу разом із казковими героями.



  Поезію читала бібліотекар Лозінська Ганна Іванівна
     З великим захопленням діти переглянули виставу «Поросятко Чок» лялькового театру «Теремок», що діє при бібліотеці. 

Прекрасні хвилини спілкування з музикою подарував присутнім активний користувач бібліотеки Сирник Ігор

В кінці свята Червона Шапочка та Казкова Принцеса пригостили всіх домашньою випічкою. Від вуличної бібліотеки діти були у захваті.
Щирі слова вдячності адресуємо приватному підприємцю, депутату селищної ради  Перегінець Зої Степанівні за надану матеріальну допомогу у проведенні свята та подаровані музичні колонки для лялькового театру.
Традиційними читальнями людей важко привабити, в цьому упевнені працівники нашої бібліотеки, тому використовують різноманітні форми роботи з читачем. Вони впевнено нагадують гусятинцям: паперова книга – особлива, і вона завжди буде популярнішою за Інтернет з електронними сторінками. Головне читати – формат не має значення!





Немає коментарів:

Дописати коментар