середу, 31 серпня 2016 р.

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА У БІБЛІОТЕКАХ



Мешканцям Гусятинського району надано  унікальну можливість отримати  безкоштовні юридичні консультації в бібліотеках міста Копичинець, селища Гусятин, сіл Личківці та Товсте завдяки відкриттю на їх  базах дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги юристами Української Гельсінської спілки з прав людини  за допомогою skype-зв’язку.
Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) упродовж восьми років підтримує роботу власної громадської приймальні у Тернополі.
Приймальня УГСПЛ безкоштовно надає первинну та у окремих випадках - вторинну правову консультативну допомогу, проводить виїзні прийоми, інформаційні та просвітницькі заходи, поширює літературу правового спрямування.
Звернутися до громадської приймальні у Тернополі можуть не лише мешканці обласного центру, а також  нашого району. Приймальня УГСПЛ гарантує, що сам факт звернення людини та персональна інформація про особу, яка звернулася по правову допомогу, за жодних обставин не будуть розголошені без згоди заявника – усі персональні дані заявників зберігаються у закритій електронній базі даних.
Онлайн консультування населення проведе юрист приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини Петро Люпа за графіком


Українська Гельсінська спілка з прав людини
Онлайн консультування громадян
15 вересня 2016 р.
з 14.00 до 17.00
Тернопільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги
Онлайн  консультування громадян
30 вересня 2016 р.
з 10.00 по 12.00

          Із питаннями щодо роботи консультативного пункту просимо звертатися за електронною адресою: zubkovali@gmail.com, або зателефонувати за номером (03557) 2-18-60

Немає коментарів:

Дописати коментар