вівторок, 6 червня 2017 р.

Про святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей


       Відзначаючи Міжнародний  день захисту дітей проведено  свято для різновікової категорії дітей працівників райдержадміністрації та її структурних підрозділів. Цього дня  працівники   центральної районної бібліотеки для дорослих і районної бібліотеки для дітей спільно з працівниками  районної державної адміністрації, районного центру дитячої та юнацької творчості, бюро первинної правової допомоги організували низку пізнавально-розважальних заходів.
       Дітвора ознайомилася із роботою ДІЦу (довідково - інформаційним центром), переглянула лялькові вистави «Поросятко Чок» та « Ріпка», грали ігри, малювали, ліпили, інсценували.
       Також,побували  на екскурсії у бібліотеці , де  дітям за допомогою технічних засобів в Інтернет- центрі розповіли про  права дитини . Відбулася зустріч з начальником відділу (гусятинське бюро правової допомоги  Чортківського  місцевого центру  з надання БВПД)  Н.М. Янцевич.






















         В Личковецькій бібліотеці-філії розкрито книжкову виставку «Країна дитинства – країна казкова» та розпочалося  «Веселкове бібліотечне літо»: книжкове, казкове, загадкове, пізнавальне,  танцювальне, відпочинкове,  кольорове і веселкове.




ДИТИНСТВО - ЦЕ ГОМІН ВЕСЕЛИЙ УСЮДИ

         Герчак Н .І бібліотекар с.Суходіл  організувала екскурсію читачам бібліотеки  у Гусятинський краєзнавчий музей





Немає коментарів:

Дописати коментар