вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Нові книги у дитячій бібліотеці


В жовтні у Гусятинську районну бібліотеку для дітей надійшло 100 екземплярів нових книг. Кожен з відвідувачів може ознайомитись з ними, переглянувши виставку нових надходжень «Світ мій». Тут і галузева література, і комікси й романи, повісті, казки та інші.
  Серед них серія «Видатні особистості» - це унікальний проект. Який сприяє цікавому дозвіллю батьків і дітей. Головні герої - видатні люди усіх часів: Роксолана, Маргарет Тетчер, Вільям Шекспір, Блез Паскаль, Леонід Каденюк…
   Любителям бестселерів рекомендуємо книги Еріна Гантера «Коти-вояки». Племена диких котів відчайдушно захищають свою територію, живуть за своїми законами - законами честі, братерства, відданості. Мужні чотирилапі вояки завоювали багатомільйонну армію прихильників у всьому світі.
  Книги відомої шведської письменниці Астрід Ліндгрен створені з великою любов’ю та увагою до дітей. Вони  розвивають розум, навчають доброти та наповнюють дозвілля глибоким і веселим, жартівливим і серйозним художнім словом. Це повісті про с. Гамірне( 3 частини), детективи Блюмквіст ( 3 частини) та про дітей з Бешкетної вулиці( 2 частини).
Запрошуємо до бібліотеки! Можливо, нові книги пробудять любов до читання, яке стане потребою, а згодом- і стилем життя.








Немає коментарів:

Дописати коментар