четвер, 3 жовтня 2019 р.

Міжнародний день людей похилого віку


  Другий місяць осені починається з особливої дати 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
  Сьогодні ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «люди похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння і мудрість. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
  Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.
  У цей день ми дякуємо їм за життєву мудрість та настанови і бажаємо міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди. Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.






Немає коментарів:

Дописати коментар