середу, 14 березня 2012 р.

«Шевченківські дні»

            Вшановуючи пам’ять Великого Кобзаря бібліотекою-філією с. Паївка було проведено літературну годину «Слухайте голос безсмертного Тараса». З життєвим і творчим шляхом Шевченка користувачів бібліотеки ознайомила бібліотекар О.П. Герун. У виконанні учнів школи прозвучали вірші і поезії поета.  
      Літературний ранок "Не в минуле, а в майбутнє до тебе я Тарасе, йду" провела бібліотека-філія с. Вільхівчик

9 березня ми відзначали 198 річницю від дня народження Т.Г.Шевченка. Саме цій даті був приурочений літературний ранок «Уклін тобі, Тарасе», який відбувся 16.03.12р. у стінах ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Раштівці, спільно із сільською бібліотекою-філією № 28.
Тарасовими стежками пройшли учні 1-11 класів разом із своїми наставниками та бібліотекарями. Діти дізнались, як сходила поетична зоря Кобзаря, декламували його вірші. Зав. бібліотекою Богута І.Д. емоційно прочитала вірш «Портрет Шевченка», автором якого є Степан Мушій.
 Із захопленням слухали присутні Шевченківський «Заповіт», який звучав на чотирьох мовах – українською, польською, англійською та французькою. Старшокласники підготували цікаві презентації на такі теми: «Т.Г.Шевченко –художник», «Кохання Великого Кобзаря». 
А також у сільській бібліотеці-філії оформлена  книжкова виставка  «Вогненне слово Кобзаря».
                    
          23.03. 2012 для учнів третього класу в Гримайлівській дитячій бібліотеці була проведена літературна година приурочена Т.Шевченку, а також розкрито книжкову виставку "Життя вічне слово невмируще"






























20.03.2012 в Гримайлівській бібліотеці для доросліх було проведено літературне свято приурочене Шевченківським дням,на яке були запрошені учні ЗОШ 10 класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар