пʼятницю, 16 березня 2012 р.

«Історією багатий рідний край»

         Батьківщина для кожного з нас бере початок від тепла рідної домівки, тихої материнської пісні, чистої рідної мови. І хоч би де ми не перебували, куди б не пролягли наші нелегкі життєві дороги, ми завжди, хоча б у думках, повертаємось до рідних місць.
        Та щоб по-справжньому любити свій рідний край, його треба добре знати.
        13 березня 2012 року в Копичинецькій міській бібліотеці для дорослих відбувся  краєзнавчо-пізнавальний урок «Історією багатий рідний край» з учнями 6-го гімназійного класу НВК «ЗОШ I-III ст. №1-гімназії» м. Копичинці. Зав.бібліотекою Оксана Благута ознайомила присутніх з матеріалами, які знаходяться в краєзнавчій кімнаті. Це книги, статті, в яких висвітлюється історичні та культурні особливості міста, публікації про відомих людей краю, спогади, історія бібліотеки.
       Володимир Білоус провів огляд літератури «Я до тебе мій краю, моя Батьківщино, незрадливу любов крізь життя пронесу». Були представлені книги  місцевих письменників: Б.Савка, М.Тарабій, М.Савка, Н.Куцинда.
       Також в краєзнавчій кімнаті працівники бібліотеки оформили фото-вернісаж «Копичинці у плині літ». Відвідувачі мали можливість переглянути світлини  рідного міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар