середу, 13 червня 2012 р.

''Все починається в житті з родини''


Родина! Дорога родина!
Що може бути краще в світі цім?
Чи більше дорожить людина
За  батьківський і материнський дім.

            В Яблунівській бібліотеці-філії проведено засідання клубу за інтересами на тему: «Все починається в житті з родини» Члени ради клубу разом з учнями 9-класу підготували родинне свято «Де є коріння там, виросте гілля».
            Родинний затишок, любов до матері – це найголовніше для людини. Саме тому гостями свята стали родини, всім добре відомі в селі , поважають і шанують люди. Зібрались разом батьки і діти. Одна із таких родин – це багатодітна сім’я  Черниш,  «берегиня» якої Марія Романівна, за фахом вихователь дитячого садка.

            З  хвилюванням розповідала про свою родину Пустельник Софія Степанівна.
Дуже зацікавила присутніх розповідь Матіяша Ярослава Романовича та Колти Наталії Володимирівни, які разом із дітьми досліджували своє родовідне дерево. Затамувавши подих, присутні  слухали розповіді про родини, про цікаві моменти з життя.


            Подарунок до свята підготували учні 9-класу, які читали вірші, співали пісні. Ведучими були Івачевська Наталя та Кацакевич Ірина.


Чергове засідання пройшло цікаво, повчально, захоплююче завдяки старання голови ради клубу Черниш М.Р.
       Бібліотекар Гавенда Л.С. запропонувала до уваги огляд народознавчого кутка: «Українська минувшина». Виставка прикрашена стародавніми вишивками, «торбинкою достатку». Книги з етнографії, представленні на виставці, розраховані для широкого кола користувачів, які цікавляться історією, народознавством.
             


Немає коментарів:

Дописати коментар