середу, 13 червня 2012 р.

«Вчимося у колег»


           12 червня 2012 року на базі міської бібліотеки для дорослих м. Хоростків (зав. бібліотекою Л.І. Росяк) проведено семінар бібліотечних працівників району на тему: «Краєзнавство – шлях до формування позитивного іміджу бібліотеки».
 В бібліотеці відкрито кімнату-музей вченого, садівника-дендролога Почесного громадянина м. Хоросткава В. Г. Корчемного. В її стінах працівники бібліотек мали можливість поспілкуватися з Василем Григоровичем, який розповів про свою роботу як дендролога, агронома, садівника.
       Далі повела нас розмова в державний дендрологічний парк – пам’ятник садово-паркового мистецтва всеукраїнського значення (який очолює учениця Василя Григоровича Наталія Сакій зав. відділом інтродукції і акліматизації) де ми зуміли доторкнутися до кожного деревця і все побачити своїми очима, адже тут є такі насадження, яких ми побачили вперше.
Після цікавої екскурсії заняття семінару продовжили в приміщенні бібліотеки. Василь Григорович подарував в. о. обов’язки начальника відділу культури і туризму М.М.Фаберській для бібліотек системи свої книги «Життя і творчий шлях Василя Корчемного», «Вірші та оповідання». Всі бібліотекарі в подарунок отримали книги «Хоростківська кімната-музей Василя Корчемного», «Парки і сквери міста Хоросткова».

Немає коментарів:

Дописати коментар