середу, 3 грудня 2014 р.

Подаруй солдату Миколая

 

«Давним-давно в місті Міри в Малій Азії жив хлопець на ім'я Миколай. Його батьки померли коли він був ще малим, залишивши синові великий спадок. Серце хлопчини було сповнене добра, тож вирішив роздати своє майно бідним».

 

         Це слова легенди про святого Миколая. Кожен погодиться з думкою, що свято Миколая – найбажаніше і найцікавіше, якого з нетерпінням чекають і дорослі, і малі.
Так, 2 грудня 2014 року відбулася нарада бібліотечних працівників району на якій проведено акцію «Подаруй солдату Миколая».

Нараду відкрила директор ЦБС Марія Михайлівна Фаберська.  В ній взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Надія Галябарда, головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Надія Митко, член координаційного центру Гусятинської селищної ради з надання допомоги бійцям АТО Зоя Перегінець та учасник АТО, боєць добровольчого українського корпусу (ДУК) – Роман Михайлишин і працівник судової міліції підрозділу «Грифон» Руслан Біленький, які є читачами нашої бібліотеки.
          Про  потреби бійців в зоні АТО розповіли Зоя Степанівна Перегінець та Роман Михайлишин.

Директор подякувала всім хто долучився до проведення акції і зазначила: «Щоб хлопці, які знаходяться в зоні АТО відчули свято Миколая ми вирішили організувати збір коштів та продуктів. Так, нами зібрано 2500 гривень, за які ми придбали 5 бушлатів, комбінезон, термобілизну та берци, які сьогодні передамо бійцям ДУКу та Руслану Біленькому, який вирушає змінити своїх побратимів  в зоні АТО».



Надія Митко подарувала воїну Михайлишину і його побратимам охоронну молитву та подарунок.

 Від імені районної державної адміністрації Надія Галябарда подякувала всім організаторам та учасникам акції.
         На завершення заходу із сльозами на очах присутні побажали воїнам щасливої служби і швидкого повернення додому. В переддень свята Святого Миколая директор ЦБС Фаберська М.М. передала воїнам образки (які надав бібліотеці о.Михайло, настоятель римо-католицького храму), щоб вони оберігали солдатів від ворожої кулі.
         Акція продовжується. Просимо всіх небайдужих приєднатися до неї.

Немає коментарів:

Дописати коментар