середу, 24 червня 2015 р.

«Проблеми трагічної війни в Україні»


 Під такою назвою відбулася конференція у с. Личківці. Організатором якої виступив настоятель церкви Святого Миколая отець Андрій при підтримці катехистки Глушко М.С., працівників будинку культури, бібліотеки і школи. Хлібом – сіллю і гарячими оплесками зустрічали воїна – односельчанина демобілізованого Квоку Віталія Івановича, 1980 року народження, який перебував в зоні АТО з 22 травня 2014 р. по 27 травня 2015 року. Служив в 24-й окремій механізованій бригаді. Вступним словом отець Андрій щиро дякував від імені односельчан за його героїзм, мужність, любов до України.



І сьогодні місія всіх демобілізованих – нести правду про цю війну та розповідати найперше молодому поколінню про те, як нелегко нам, українцям виборювати свою свободу. Ставилися різні запитання – і правдива відповідь очевидця. Боже благословення і Ангела-хоронителя в дарунок отримав пан Віталій від отця Андрія.

Для запрошених звучали музичні дарунки. У виконанні жіночого ансамблю (Пласконь М., Кайдаш О., Палюх М., Огородник М., Мигаль І.,) прозвучали пісні «Коли в серці смуток», «О, Мати Божа». Піснею «Україна» привітали усіх учасники дитячого ансамблю. Поетичними рядками вітали присутніх Глушко М. та зав.бібліотекою Андреїв Л.. З побажаннями миру, здоров’я, перемоги звернулися до присутніх діти. Дочка Мар’яна дарувала батькові слова присвяти.

 
 

Попри радість повернення додому, на зміну захищати східні рубежі держави вирушать інші. Повертайтеся додому живими і здоровими, вас завжди з нетерпінням чекають.
Хвилиною мовчання вшанували всіх солдатів, які загинули в антитерористичній операції, захищаючи нас, і які назавжди залишаться в нашій пам’яті.

Закінчилася конференція молитвою за Україну «Боже великий єдиний» у виконані Оліяр Ірини ти всіх присутніх.

Щира вдячність директору Личковецького БК Перешлюзі С. та приватному підприємцю Свідер С.

Немає коментарів:

Дописати коментар