середу, 10 червня 2015 р.

«День журналіста у бібліотеці»


6 червня в Україні відзначають День журналіста. Указ про встановлення нового «професійного свята працівників засобів масової інформації - Дня журналіста» був підписаний 25 травня 1994 року в Києві першим президентом України Леонідом Кравчуком.
День журналіста - це не тільки професійне свято працівників засобів масової інформації. Це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя.
6 червня в Копичинецькій міській бібліотеці для дорослих відбулося святкування професійного свята- Дня журналіста, організатором якого був Островський Р.К. – секретар первинної організації Національної спілки журналістів України міста Копичинці. На цьому заході були присутні члени НСЖУ –Савка Б.М. (м.Копичинці), Топоровський І.Т.(м.Хоростків),Островська О.В.(м.Копичинці), директор Гусятинської Централізованої Бібліотечної Системи - Фаберська М.М., активні користувачі та працівники бібліотеки,позаштатні кореспонденти ЗМІ. Святкова зустріч пройшла в невимушеній живій дискусії. З вступним словом виступив Роман Карлович. Він привітав присутніх зі святом і коротко розповів про свій журналістський шлях. Користувачі бібліотеки обмінялися думками, розповіли про свої перші публікації в пресі. Директор Гусятинської ЦБС Фаберська М.М. привітала всіх присутніх свята та побажала великих тиражів, поповнення читацької аудиторії , нових цікавих тем, гострого пера, а також міцного здоров"я, сімейного благополуччя, мирного неба. Топоровський І.Т. та Островський Р.К. подарували бібліотеці книги. Гості свята мали можливість переглянути книжкову виставку «Поетичне слово нашого краю» та фотовиставку з життя нашого міста «Копичинці у плині літ». На завершення зустрічі завідуюча бібліотеки Благута О.Т. подякувала всім присутнім за чудове свято.

Детальніше тут:http://kopdorosbiblioteka.blogspot.com/2015/06/blog-post.html

 

Немає коментарів:

Дописати коментар