четвер, 18 червня 2015 р.

«Презентація книги Наталії Климів «Без вини винувата»


        У неділю, 14 червня в Гусятинській  центральній районній бібліотеці для дорослих, відбулося   ІІ  міжобласне літературного об’ єднання  «Медобори». У ньому взяли участь  поети з м. Тернополя:  Олександра Кара, Ярослава Підлужна,  Петро Гайда,  Марія Гуменюк, з міста Чорткова  поет Ярослав   Дзісяк.  З Хмельниччини  завітала  юна поетеса  Інна Гаврилюк. Гусятинщину представляли поети: Іван Кушнір, Михайло Тарабій, Микола Кучмій, Іван Бандурка, Леонід Дубас, Любов  Печінка, Богдан Томс, Світлана та Юліана Нестерович,  гуморист Микола Базів,  В Ляхта, директор редакції районної газети «Вісник Надзбруччя» Віталій Остафійчук.
       Перед  учасниками літературного об’єднання виступила директор Гусятинської  ЦБС  Фаберська М.М. Вона наголосила, що Гусятинський край багатий і щедрий талантами, має великі та славні наукові, громадсько-політичні, літературні, мистецькі та духовні традиції.  Земля Надзбручанська продовжує плекати  гідних нащадків, творців слова.  Гостям директор подарувала путівники про туристичну привабливість нашого району та побажала їм плідної праці.
 
        Основою зустрічі склала презентація книги Наталії Климів  «Без вини  винувата». Голова  міжобласного об’єднання, музикан - гітарист, поет- пісняр  Іван Кушнір представив  письменницю-початківця  Наталію Климів та ознайомив слухачів з  цікавими сторінками її біографії. Про свій творчий шлях розповіла сама авторка.
         З  рецензією на книгу  Н.Климів «Без вини винувата»   виступив член національних спілок письменників і журналістів України Іван Бандурка. 
 
         Поети розповідали про себе: як починався творчий шлях, як їм працюється зараз, про творчі плани на майбутнє. А потім всі поринули у глибину поезій, слухаючи авторське читання митців. Гріли душу присутніх авторські  пісні   поета-пісняра І.Кушніра, що виконував їх під акомпонемент гітари. Іван Михайлович розповів про свій творчий тандем з Павлом Доскочем, нові задуми та сподівання.
         Учасники літературного обєднання «Медобори» відвідали  Гусятинський комунальний краєзнавчий музей.

 



 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар