пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

«Священний Храм, де мудрість книг і щедрість слова»


         У Гусятинській  районній бібліотеці для дорослих пройшов День відкритих дверей. Бібліотека підготувала оголошення про проведення Всесвітнього дня бібліотек, в якому запрошувалися всі бажаючі завітати до Бібліотечної Країни, а також привітати бібліотекарів зі святом.

         Саме в цей день бібліотеку відвідали учні9-Б  класу. Під час екскурсії «Мандрівка книжковим містом» директор ЦБС  Фаберська М.М. ознайомила гостей з різними відділами бібліотеки. Учням були представлені виставки різного жанру.

 

 
 
Відвідали вони Інтернет-центр. Для юнацтва було проведено екскурс-інформацію  «Інтернет допомагає» В даній інформації вказані бібліотечні та освітянські сайти, які допоможуть при підготовці домашніх завдань при написанні рефератів.

 
           В читальному залі для учнів був проведений літературний урок «З когорти українських корифеїв» (до 170-річчя від дня народження Івана Карпенка-Карого). Ведучі розповіли присутнім про дитячі роки письменника та його творчий шлях .   Юнаки та дівчата мали змогу переглянути коротке відео про акторську майстерність І. Карпенка-Карого. На протязі дня йшла мова про книгу, як про саму вірну подругу.

 
 
 
          У бібліотеці читачі, серед яких були і молодь, і люди старшого віку, з цікавістю розглядали роботи бібліотекарів-рукодільниць на виставці вишиванок «Дивосвіт нашого дозвілля».
В акції «Подаруй бібліотеці книгу» взяли участь наші читачі. Вони подарували книги,  які будуть користуватися попитом.
         Ми щиро дякуємо Вам шановні:

Махобей Л. К.
 
ЦілійовськаН.П.
Саска К. І.
Барабашов Н.В.
Демчишин М. І.
Демчишин В. І.
Бандурка І.П.
Стельмащук Л.В.



 У розважальній програмі «Душі аптека-бібліотека» йшла мова про чудову професію бібліотекаря . На свято були запрошені ветерани бібліотечної справи Міцерська Н. М. та Данилюк  Г.П.. Ведучі свята теплим словом вдячності з  побажанням здоров'я, щастя, довгих років життя , побажали бібліотечним працівникам , які своєю  працю підвищують престиж цієї професії.

Немає коментарів:

Дописати коментар