вівторок, 16 лютого 2016 р.

ЗЕМНОГО ЩАСТЯ - ПІК


Саме 14 лютого  ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день – День Святого Валентина – Всесвітній день закоханих.
 
Осторонь цього дня не залишилась і Гусятинська районна бібліотека для дорослих. Працівники  бібліотеки підготували та провели   розважальний вечір    «Земного щастя пік – любов»  для учнів  9-Б класу  (класний керівник  Л.Ю. Свінтіцька).
         Юнаки та дівчата мали змогу дізнатись історію походження  Дня Святого Валентина,  хто такий святий Валентин, якого ми вважаємо покровителем всіх закоханих, як святкують цей день в інших країнах світу, та що є головними атрибутами Дня закоханих.
   Притамувавши подих учні слухали вірші про кохання нашого земляка Степана Галябарди, які прочитала бібліотекар Г.І.Лозінська. 
  

   З великою  зацікавленістю та захопленням учні приймали участь в найрізноманітніших конкурсах. Всі гуртом пригадували та намагались поєднати найвідоміші закохані пари світу, такі як Ромео та Джульєтта, Трістан та Ізольда,  Кай та Герда та багато інших.
Цікавими були конкурси «З’єднай сердечко», «Подаруй букет коханій», «Солодка парочка» та інтелектуальна  гра  «Питання на засипку». Надзвичайно цікавою була гра «Зрозумій мене без слів», де хлопці тільки за допомогою жестів, рухів, міміки, намагались запросити свою подругу на певний захід – дискотеку, балет, зоопарк, бібліотеку…
 
 
          Святкове дійство не залишило нікого байдужим, а залишило  в серцях учасників часточку любові та тепла.

Немає коментарів:

Дописати коментар