четвер, 27 квітня 2017 р.

НІМЕЧЧИНА – КРАЇНА ВЗІРЦЕВОГО ПОРЯДКУ

2017 рік є роком вивчення німецької  мови в Україні та української мови в Німеччині.



Гусятинська районна бібліотека для дітей провела годину цікавих повідомлень «Чи знаємо ми Німеччину, німців, німецьку?», яка відбулася в ЗОШ І-ІІІ ступенів селища Гусятин спільно з вчителем німецької мови Білоус Іриною Вікторівною та її вихованцями учнями 5-А класу. Бібліотекарі Яковчик І.Р. та Пенюта Н.Я. познайомили дітей з історією Німеччини від найдавніших часів до сьогодення, адже країна має довгу та повчальну історію. 

Із захопленням школярі сприйняли інформацію про економічне чудо, яке здійснив професор Мюнхенського університету Людвіг Ерхард, очоливши керівництво економікою ФРН і за досить – таки короткий час вивів державу із тих злиднів, у яких вона опинилася.
Діти почули багато повчальних і мудрих приказок та прислів’їв німецького народу, познайомилися із літературою Німеччини – однією з найвідоміших у світі. Із задоволенням учні пограли ігри німецьких дітей, зокрема в гру «Пожежна команда».

Про те, як зустрічають Новий рік у Німеччині розповіла бібліотекар Яковчик І.Р.. Усі присутні взяли активну участь у розгадуванні кросворду, вікторини, яку провела  Білоус І.В..

Німецька мова – перша найпоширеніша мова у Європі і друга за популярністю іноземна в Україні. Тож варто пізнавати і вивчати цю мову.



Немає коментарів:

Дописати коментар