середу, 4 березня 2020 р.

«Зарубіжна література у просторі та часі».



   3 березня – Всесвітній день письменника.   Насправді, точна назва цього свята звучить так - Всесвітній день миру для письменника. Саме 3 березня за рішенням конгресу Міжнародного ПЕН-клубу від 1986 року відзначається цей день.

  Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Навіть ті, для кого читання не є улюбленим дозвіллям, стикаються з літературними творами, адже сценарій до фільму, стаття в журналі або газеті – це теж праця письменника.
  До цієї дати  в Гусятинській районній бібліотеці було розгорнуто книжкову виставку «Зарубіжна література у просторі та часі».  На ній представлені книги таких письменників: Йоганн Крістоф Фрідріх Шиллер, Оноре де Бальзак, Ганс КрІстіан Андерсен, Чарльз Діккенс,  Йоганн Вольфганг Гете, Вільям Шекспір та інші.  
 Ознайомитись з творчісттю письменників прийшли учні 6- в класу з вчителем зарубіжної літератури Олександрою Кондро. З вступним словом до дітей звернулась директор Гусятинської ЦБС Ольга Чорна.  Завідуюча дитячою бібліотекою розповіла про значення книги для розвитку дитини та здійснила огляд творів класиків світової літератури.
   Запрошуємо усіх, хто цікавиться літературою, завітати на перегляд виставки.











































1 коментар:

  1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    Well over 160 000 women and men are utilizing a simple and secret "liquid hack" to lose 2lbs each and every night while they sleep.

    It's painless and works on anybody.

    Here's how you can do it yourself:

    1) Go grab a glass and fill it with water half the way

    2) And now do this weight losing hack

    so you'll become 2lbs thinner when you wake up!

    ВідповістиВидалити