вівторок, 10 березня 2020 р.

"Бо Україна - це Тарас, чий голос лине заповітом..."

   Тарас Шевченко - великий поет, пророк і геній нашого народу. Його поезія - це вічна криниця добра і краси, криниця, з якої кожне покоління черпає мудрість і любов, любов до матері й Батьківщини, зневаги і презирство до носіїв неправди й неволі.
  В  бібліотеці - філії  с. Котівка оформлена виставка- вшанування "Бо Україна- це Тарас, чий голос лине заповітом..." Її переглянули учні 3-ого класу ЗОШ 1-2 ступенів села  разом із вчителькою Сагайдак О.М. Зав. бібліотекою Доскоч Н.В разом з Ольгою Миколаївною розповіли учням про життєвий та творчий шлях письменника. Також з присутніми проведена вікторина " Як знаємо Кобзаря". Вона дала змогу перевірити і розширити знання читачів про життєвий та творчий шлях Т.Г. Шевченка. Учні декламували поезію письменника.

  Відкривайте для себе, для дітей Шевченка, всі його грані життя і творчості! Дорожіть Шевченком! Читаймо більше Кобзаря! Адже сам Шевченко любив читати вголос і роздавав свої рукописи і тому був широко знаний ще за свого життя . Він - наша гордість, наша слава. Поповнюйтесь духом Шевченкового слова, щоб відчути себе дітьми народу, який жив, живе і буде жити вічно.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар