середу, 4 березня 2020 р.

Свято для людей поважного віку "Ми українці-велика родина"


   1 березня не є особливою датою в календарі. Та саме цього дня Товстенський сільський Будинок культури зібрав в своєму затишному залі жителів села Товсте і Кут. Прибули сюди і гості-працівники Гусятинського територіального центру з керівником Добровольською Оксаною Ярославівною. Також до свята долучилась  працівник  бібліотеки - філії села Товсте Гречух Ірина Аркадівна.
   З особливим нетерпінням очікували на тих, хто дуже потребує спілкування, уваги і давно вже не виходив за межі власного подвір'я. Зазвичай до таких людей приходить соціальний працівник: розкаже сільські новини, зайде в магазин чи аптеку за потрібним товаром, розрадить. Першого березня ці поважні люди залишивши у власних домівках свої сумні думки прийшли, щоб побачити святкове дійство, помилуватися різнобарв'ям вишиванок, яскравими квітами українських віночків.
    Звучали на святі українські пісні, вірші, гуморески, сценки і навіть запальні українські танці, які присутнім демонстрували читачі 1-8 класів.
     Шквал оплесків зірвав виступ найменших читачів Білянського Владислава і Козлової Діани. Діти зіграли сценку "Несе Галя воду". Від сміху у всіх присутніх на очах бриніли сльози.
      Особливими оваціями зустрічали глядачі чоловічий квартет у складі Чачковського З.Б, Шварновського А.Й, Берницького В.З, Кокольського В.Д. Українська пісня полонила увесь зал, бо квартету підспівували всі присутні.
    Директор територіального центру Добровольська О.Я
у заключному слові наголосила на тому, що сьогодні ми мало замислюємося над тим, хто ж такі "люди похилого віку", чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство, досвід, знання, вміння і мудрість. Нехай у цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник-вічне джерело наснаги і любові.
    Свято закінчилося солодким частуванням









   

1 коментар:

  1. Ok...

    What I'm going to tell you might sound really weird, and maybe even kind of "out there"....

    BUT what if you could just hit "Play" to listen to a short, "miracle tone"...

    And magically attract MORE MONEY to your LIFE?

    I'm talking about hundreds... even thousands of dollars!!!

    Do you think it's too EASY? Think it couldn't possibly be REAL?!?

    Well then, I'll be the one to tell you the news.

    Usually the most magical miracles life has to offer are also the EASIEST!!!

    In fact, I'm going to PROVE it to you by allowing you to listen to a real-life "miracle money tone" I developed...

    You just press "Play" and the money will start coming into your life. starting so fast, you will be surprised.

    CLICK here to play the marvelous "Miracle Wealth Building Tone" - it's my gift to you!!!

    ВідповістиВидалити