пʼятницю, 10 липня 2020 р.

«Родинні відносини, як джерело духовних цінностей».


  Традиційно в Україні 8 липня відзначається відносно молоде свято – День родини, яке бере свій початок з 2012 року відповідно до Указу Президента України «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» від 30.12.2011 року.
  8 липня 2020 року  в  Гусятинській  районній бібліотеці працівниками бібліотеки  спільно з начальником відділу соціальної роботи Гусятинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Свіітланою Томчук-Совою, начальником відділу «Гусятинського бюро правової допомоги» Наталією Янцевич був проведений  «круглий стіл» на тему: «Родинні відносини, як джерело духовних цінностей». Під час зустрічі Світлана Томчук-Сова розповіла про особливості соціальної роботи з клієнтами Центру в умовах карантину. Наталія Янцевич донесла до учасників «круглого столу» тему: «Особливості встановлення факту родинних відносин».
   З цієї нагоди у центральній районній бібліотеці  для дорослих. розгорнута виставка - порада  під назвою " Родинні відносини, як джерело духовних цінностей ", на якій представлена різноманітна література, яка стосується сім’ї, родини, виховання, дозвілля тощо.













Немає коментарів:

Дописати коментар